Zonnebril op sterkte

Een goede bescherming tegen het schadelijk UV licht is erg belangrijk. Gelukkig is het daarom mogelijk om uw zonnebril op sterkte te laten maken. Een zonnebril op sterkte is mogelijk in een enkelvoudige variant zodat u scherp zicht heeft op één bepaalde afstand, maar is ook mogelijk in een multifocale uitvoering. Wanneer u in het dagelijks leven een multifocale bril draagt, is het advies om dit ook te dragen in uw zonnebril. U ervaart dan alle gemakken van uw zonnebril op sterkte, op alle afstanden. Denkt u bijvoorbeeld aan autorijden, waarbij de zonnebril veel gedragen wordt. Wanneer u normaal gesproken een multifocale bril draagt en uw zonnebril op sterkte is alleen geschikt voor in de verte, zult u niet goed op uw dashboard kunnen kijken.

zonnebrillen glazen Mestrini optiek maastricht Zeiss brillen glazen

U kunt zelf de kleur van uw glazen bepalen. Heeft u liever grijs, bruin of een overlopende kleur? Er zijn tal van mogelijkheden. Tevens heeft u de keuze om extra schittering te laten filteren, de zogeheten polarisatiefilter.

Uiteraard zullen wij u altijd uw persoonlijke situatie bekijken en u adviseren tijdens de keuze van uw zonnebril op sterkte. NIEUW!  ZEISS ADAPTIVE SUN ZONNEGLAZEN

U kent het vast; de zon schijnt erg fel en u zou graag wensen dat uw zonneglazen iets donkerder waren. Dat kan nu, met de nieuwe Adaptive Sun glazen van Carl Zeiss. In deze revolutionaire technologie zijn twee typen glazen mogelijk; De zonneglazen zijn origineel degradé gekleurd met aan de bovenkant 75% kleuring en aan de onderkant 25% , maar wanneer de zon feller gaat schijnen zullen de glazen opkleuren naar volledig 90%. Tevens is er de mogelijkheid een glas te kiezen dat origineel 60% gekleurd is en opkleurt naar 90%.
Deze nieuwe generatie zonneglazen op sterkte zijn ware revolutie!
Zeiss Adaptive brillen glazen Mestrini optiek maastricht Zeiss brillen glazen