Nachtlenzen

Ja, het werkt echt. Contactlenzen die u ’s nachts draagt, waardoor u overdag helder zicht heeft. Een nachtlens is gemaakt van een zeer hoog zuurstof doorlatend vormstabiel materiaal. De lens zorgt er het ’s nachts voor dat uw hoornvlies iets vlakker wordt, waardoor u overdag goed zicht heeft. Het is heel veilig om deze lenzen ’s nachts te dragen doordat ze op een laagje traanvocht drijven. De lens komt dus niet in directe aanraking met uw oog. Nachtlenzen zijn ideaal voor kinderen, mensen met gevoelige ogen  en voor personen met allergieën doordat de ogen overdag de volledige rust krijgen. Ook voor sporters en personen die veel in ruimtes werken met airco zijn nachtlenzen een goede oplossing.
 


Nachtlenzen zijn mogelijk wanneer u een sterkte heeft tussen te – 0.75 en – 5.50. Afhankelijk van uw vertesterkte zijn ook cilindrische afwijkingen tot -2.50 corrigeerbaar.
Tevens is er ook een multifocale variant van nachtlenzen. De lens corrigeert dan zowel uw sterkte in de verte, maar ook uw leessterkte tot een maximum van +2.00.
 
De nachtlenzen kunt u één jaar lang gebruiken. Na het aanpastraject zullen wij u elke vier maanden oproepen voor een controle. 


Vragen? Neem contact op