Wat doet een medische werkbril?

Voor professionals die in de tandheelkunde en in de chirurgie werkzaam zijn is het vaak moeilijk om hun beroep lang uit te kunnen oefenen zonder pijn in de nek, rug en schouders.
Hiervoor is het MeridentOptergo concept ontwikkeld.

Medische werkbril - Mestrini optiek Maastricht

Een correcte werkhouding is de basis van het concept. Wij zullen u een advies geven hoe u de beste werkpositie bereikt en hiermee optimaal ergonomisch comfort ervaart. De speciale MeridentOptergo Prismatechnologie biedt een correcte werkhouding, zonder uw nek ver voorover te hoeven buigen of uw ogen te vermoeien.

Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd kenniscentrum voor het aanmeten van een individuele werkbril met prisma’s of een loepbril. Er word een optometrisch ergonomisch onderzoek uitgevoerd waarbij rekening word gehouden met uw zithouding, de individuele werkafstand en uw gezichtsvermogen. De daaruit resulterende werkbril word voor uw op maat gemaakt en sluit direct op uw optische en ergonomische behoeften aan. De MeridentOptergo werkbril is één van de lichtste en comfortabelste oplossingen binnen de markt.