Anne & Valentin

Een bril moet iets toevoegen aan een persoonlijkheid, dat is het streven van het Franse merk Anne et Valentin. Een montuur van Anne et Valentin past niet alleen bij u, maar u past ook bij het hen. Ideaal voor wie zijn stijl en karakter wil versterken of accentueren.

Alles behalve traditioneel

Met een montuur van Anne et Valentin weet u zeker dat u niet opgaat in de menigte. Met hun designs zijn zij verre van traditioneel. De ontwerpers zijn niet bang voor een beetje kleur, een speling met materialen of opvallende vormen. Elk montuur heeft zijn eigen kenmerk waaraan een liefhebber meteen kan zien dat het om een Anne et Valentin montuur gaat. 

Een brede collectie

Anne et Valentin biedt een zeer brede collectie aan voor zowel de man als de vrouw. Het ene montuur met meer kleur en expressie dan de ander, maar altijd met karakter. Een bril moet mooi en functioneel zijn, en dit weten zij maar al te goed. Een uniek montuur met een geweldige pasvorm, hier is Anne et Valentin heel krachtig in. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK