Chanel

Gabrielle (Coco) Chanel was een pionier in de mode. Met haar rebelse ontwerpen viel zij erg op toen zij haar merk in 1909 lanceerde. Niet alleen in kleding en accessoires is Chanel zeer kenmerkend, maar ook haar monturen. Elk detail is verfijnd en uniek voor Chanel.

Het karakter doorgevoerd in monturen

Wie kent ze niet, de matelassétas, de mantelpakjes van tweet of de typische bijou van Chanel. De klasse en stijl is volledig doorgevoerd in haar monturen. Altijd, bij elk montuur, zal een een kenmerkend element aanwezig zijn. Tweetstof en brillen? Ja ook dat kan bij Chanel. Op deze manier werkt Chanel met verschillende collecties. De een iets meer uitgesproken dan de ander.

Nog steeds rebels

Neuspiercings en tatoeages zichtbaar tijdens de camapgnes van Chanel is niks vreemds. Chanel zal altijd vrouwelijk zijn met een twist. Denkt u bijvoorbeeld aan een krachtig vlinderend model, of extreem rond. Uiteraard kennen we Chanel ook van het verfijnde en eenvoudige design, ook dit zien we terug in hun monturen. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK