Dita

Als drager zult u pure luxe ervaren met de innovatieve en luxe designs van het Amerikaanse merk Dita. Zij zullen altijd streven naar perfectie. Een heel stoer ontwerp, of juist heel vouwelijk, u treft het allemaal aan bij Dita. U zult een Dita bril of zonnebril vol trots dragen.

Perfectie en Dita gaan hand in hand

Dita is in 1996 opgericht in Los Angeles, maar wordt geproduceert in Japan. Hier hebben zij een heel goede reden voor, namelijk dat er in Japan de beste materialen beschikbaar zijn. Al het metaal aan een Dita bril is Titanium. Is het titanium goudkleurig? Dan is dit daadwerkelijk 18 karaats goud doublé. Het acetaat dat wordt gebruikt wordt bijvoorbeeld niet één keer gepolijst, maar 3 keer. Op deze manier kan Dita uitstralen wat zij willen; pure luxe en vakmanschap.

Bijzondere collectie

Alleen het allerbeste is goed genoeg en dit zal Dita nooit loslaten. Als u opzoek bent naar een stoer, elegant en exlusief design, dan bent u bij Dita aan het juiste adres. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame matrialen, zal Dita altijd zijn kracht behouden. Zowel in hun optische lijn als in hun zonnebrillen, zal Dita altijd streven naar perfectie. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK