Lucas de Staël

Lucas de Staël is een Frans design dat vooral bekend staat om het gebruik van bijzondere materiaalsoorten. Leisteen, graniet of leer, voor een luxe materiaal zit u bij Lucas de Staël helemaal goed. Mag het van u nog iets extravaganter? Wat dacht u van leguanenleer of roggenhuid? Chique en eigentijds, dat is Lucas de Stael zeker.

Geen uitgesproken vormen

Een montuur van Lucas de Stael zal qua vorm nooit te uitgesproken zijn. Zij zijn van mening dat een bril een sieraad is en het overal bij moet passen. Door voor een rustige vormgeving te kiezen, komt de materiaalkeuze extra goed uit. Een montuur gemaakt uit bijvoorbeeld graniet is al bijzonder genoeg, daarom blijven de designs van het Franse merk verder rustig. 

Voor iedereen die van echt ambacht houdt

Het is heel mooi om te zien hoe de monturen nog volledig met de hand vervaardigd worden, in een klein fabriekje onder de rook van Parijs. Elk schroefje, stukje leer, neussteuntje, wordt met de hand gemaakt. De liefde voor het vak en we wil om iets unieks te maken, spat er echt vanaf. Dit alles maakt het dragen van een Lucas de Stael extra bijzonder.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK