Moscot

Moscot neemt ons mee terug naar de jaren ’30 waar stevigheid en degelijkheid voorop stonden. Dit heeft het New Yorkse merk nooit losgelaten. Met een leuke retro stijl heeft Moscot nog steeds zijn eigen karakter. De brillen van Moscot zijn uitgegroeid tot iconen die worden gedragen door beroemdheden uit zowel muziekwereld als de filmindustrie. 

Hoe het allemaal begon

Het wereldwijd bekende merk is ooit opgericht door Hyman Moscot, die een kleine optiekzaak opende in de bruisende stad New York. Een bril moest stevig, karaktervol en functioneel zijn en dit is generatie op generatie doorgegeven door Moscot. Tegenwoordig noemen we de stijl van de monturen ‘retro’, maar dit is gewoon hoe het van origine bedacht is. In de collectie van Moscot zien we dan ook dat de echte klassiekers met gemak een eeuw in de mode blijven. 

Moscot blijft dicht bij zichzelf

Inmiddels werkt de vierde generatie van de Moscot familie in het bedrijf. Hier zit ook de kracht van het merk. Moscot zal nooit een gekke uitspatting maken en totaal iets anders doen. Originele natuurlijke kleuren, vormen en maten, dit is waar Moscot voor staat. Het kleine optiekzaakje waar het allemaal begon is dan ook nog steeds springlevend midden in New York. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK