Mykita

De prachtige monturen van Mykita worden ontworpen en geproduceerd in Berlijn. Ze doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Ze zijn voortdurend op zoek naar hoogwaardige en innovatieve materialen die ze verwerken in een stijlvol, ingetogen en individualistisch design. Het resultaat is een high-end collectie correctiemonturen met een minimalistische uitstraling en subtiele details.

Lichte en sterke materialen

Mykita werkt met een grote diversiteit in hun collectie, met altijd een weloverwogen keuze voor het materiaal. Zo werken zij veel met het flexibele en oersterke roestvrijstaal. Daarnaast heeft Mykita een zeer bijzondere 3D geprinte serie: Mykita Mylon. In deze techniek zijn zij grote voorlopers en zijn ze zeer innovatief. 

In het hart van Berlijn

Zit Mykita in het hart van Berlijn of zit Berlijn in het hart van Mykita? Je zou beiden kunnen zeggen. Wat Mykita uniek maakt is dat zij het volledige productieproces onder eigen beheer, onder één dak hebben in het prachtige Berlijn. Vanaf de tekentafel tot een daadwerkelijk product, Mykita zorgt zelf voor het volledige proces. Dit maakt hen erg bijzonder en hierdoor zullen zij ook altijd hun eigen karakter behouden. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK