Rolf

ROLF Spectacles is een klein bedrijf die door 2 families is opgericht en gevestigd is in het hart van de Tirolse alpen. De brillen zijn volledig gemaakt van hout en zijn stuk voor stuk handgemaakt. Bovendien hebben de brillen een zeer hoog draafcomfort doordat ze zo licht zijn. Het idee achter de brillen van ROLF is om een nieuwe trend te zetten in zowel design als in nieuwe en innovatieve ideeën. 

Natuurlijk Rolf

De collectie is volledig gemaakt uit natuurlijk materialen en er komt geen schroef of metaal deeltje bij kijken. Zelfs het scharnier bestaat helemaal uit hout. De monturen zijn helemaal uit lagen hout opgebouwd en daardoor duurt het ook weken voordat een bril af is. ROLF Specatcles heeft dan ook al meerdere prijzen gewonnen met hun geweldige ideeën en designs.

Een leuk weetje...

Alle brillen van Rolf zijn gebaseerd op een auto of een kenmerk van een bepaalde auto. De inspiratie voor de designs kunnen bijvoorbeeld komen vanuit een bumber, een voorlicht of het zijaanzicht van de auto. Elke bril heeft een andere naam en ook deze zijn terug te koppen aan een auto. Zo hebben zij bijvoorbeeld het montuur 'Topolino' in hun collectie, vernoemd naar de gelijknamige Fiat. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK