Theo

Ja, welke liefhebber herkent ze niet, de kleurrijke en gedrufde design van de Belgische ontwerper Theo. Geen kleur of vorm is te gek. Inspiratie komt uit  elke hoek en elk stukje van het ontwerp wordt technisch uitmuntend doordacht. De Theo-drager wil kwaliteit, orginaliteit en exclusiviteit. 

Verspreid technisch vakmanschap

Veel designers van brillen zijn er trots op dat zij alles produceren in eigen beheer. Theo ziet het juist als een sterk punt dat zij dit niet doen. Het montuur wordt ontworpen door eigen ontwerpers maar de productie van monturen wordt ook wel eens uitbesteed. Zij doen dit zodat elk onderdeel door de gespecialiseerde vakman vervaardigd kan worden en op deze manier is de beste kwaliteit haalbaar.

Karakter als geen ander

Het kenmerkende design van Theo wil nog wel eens uit de band springen. Zo zijn zij fan van het ontwerpen van asymetrische monturen, de zogeheten ‘eye-witness ‘serie. Daarnaast hebben zij ook al eens een bril ontworpen met een neusbrug gevormd door een mensenfiguur, namelijk de turner Epke Zonderland.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK