Thom Browne

Thom Browne heeft het talent om vintage-geïnspireerde brillen een moderne touch te geven. Zowel in de zonnebrillen als in correctie brillen vind je gouden, tortoise en doorzichtige afwerkingen. Accenten in metaal vangen het licht en voegen een subtiele verfijning toe aan het design van Thom Browne. De zonnebrillen trekken de aandacht door de prachtig gekleurde lenzen die een speelse touch geven aan de tijdloze vormen. Wij zijn daarom van mening dat Thom Browne eyewear een echte aanwinst in voor onze collectie in Maastricht.

Ontstaan vanuit de mode

De New Yorkse mode ontwerper Thom Browne begon zijn bedrijf met vijf kostuums in een klein winkeltje dat enkel op afspraak werkte. Ondertussen is hij een zeer bekend ontwerper en liggen een aantal van zijn ontwerpen zelfs in musea over de hele wereld. Gezien zijn makelij gericht was op kleding, zocht Thom Browne naar een reeds bestaande brillen designer waarmee hij op één lijn lag. De samenwerking tussen Dita en Thom Browne was geboren. Samen maken zij de meest prachtige designs en hebben zij al grote successen behaald. 

Handgemaakt in Japan

Thom Browne eyewear staat voor een onderscheidende, in Japan gemaakte collectie met een geheel eigen signatuur. De brillen worden nog steeds volledig met de hand vervaardigd. De puurste materialen zoals titanium worden een groot onderdeel van het design. Een leuk detail: Elke Thom Browne bril is te herkennen aan het rood, wit, blauwe oortip.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK