Tom Ford

Tom Ford is een echte voorloper op trends. Zij weten als geen ander te voorspellen wat de komende seizoenen helemaal het ‘je van het’ wordt. Hierdoor is Tom Ford ook zo geliefd door zowel brillen- als zonnebrillendragers. Van heel stoer tot chique, we vinden het allemaal in de collectie van Tom Ford. 

Een duidelijke visie

De collectie van Tom Ford is innovatief qua vorm en materiaal en is bedoeld om de persoonljikheid van de drager te benadrukken. Fashionable brillen en zonnebrillen voor mannen en vrouwen die van een sterk design houden en vertrouwen op hun eigen stijl. “De persoon die de bril draagt moet memorabel worden – of zelfs iconisch – en niet de bril zelf.” aldus Tom Ford.

Een gevarieerde collectie

De collectie van Tom Ford is zo breed, dat iedereen zich wel aangetrokken voelt tot een bepaalde lijn in de serie. Juist heel vrouwelijk en elegant, of juist stoer en een strakke belijning; we vinden het bij Tom Ford allemaal. Hierdoor is Tom Ford een zeer gewilde designer voor zowel dames als heren. 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK