Nieuws

Terugblik op het geslaagde openingsweekend!

Wij willen iedereen die een kijkje is komen nemen tijdens ons openings weekend hartelijk danken. Wij hebben genoten! 

Lees meer

Een nieuwe bril. Bij Mestrini doen we dat zo:

Stap 1: Een montuur moet helemaal bij u passen. Het is een sieraad voor uw gezicht. Onze adviseurs helpen u dan ook graag met het vinden van een montuur waar u zich prettig bij voelt.  Van opvallend tot subtiel, voor iedereen is er een passend montuur.

 

Lees meer

Komt u samen met ons proosten op 6 en 7 oktober?

Mestrini Maastricht is weer uitgebreid!
Mede dankzij uw vertrouwen is onze vestiging in Maastricht weer een stukje groter geworden. Met een team van 17 enthousiaste collega’s, waaronder 6 gediplomeerde optometristen, staan wij voor u klaar om met zorg uw ogen te onderzoeken en de perfecte oogmeting uit te voeren. Onze winkel is dan ook zodanig ingericht dat oogzorg en aandacht centraal staan

Lees meer

Primeur in Nederland: de Zeiss Visufit 1000!

Innovatie en vooruitgang zijn de kernwaardes van onze onderneming. Nieuw is dan ook de Zeiss – Visufit 1000.  Als eerste in Nederland operationeel , Dit unieke, specialistische apparaat gebruikt 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten om een 180  graden beeld van uw gezicht te vormen , waardoor wij uw nieuwe brillenglazen nog nauwkeuriger kunnen centreren.  Zo bent u verzekerd van de voor u aller beste zichtoplossing.

Help uw zonnebril de zomer door!

Met dit tropische weer is een goede zonnebril geen overbodige luxe. Let wel op: ook uw zonnebril kan lijden onder dit warme weer!
Hieronder een aantal tips & trics om uw zonnebril de zomer door te laten komen.

 

Lees meer

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Team Mestrini zoekt versterking! 
Klint dit interessant?
klik hieronder dan op 'lees meer'

Lees meer

Wijziging parkeersituatie Wyck

Parkeersituatie wyck is gewijzigd

Het nieuwe perkeerbeleid in Wyck is een antwoord op de stijgende parkeerdruk. Om de roulatie onder de parkeerders te vergroten is er besloten om in de centrale as van Wyck, de maximale parkeerduur te verkorten naar één uur.  Dit betreft de Stationsstraat, Wycker brugstraat en de
rechtstraat Zuid. In de rest van Wyck blijft de maximale parkeerduur twee uur. Wijziging parkeersituatie wyck Mestrini Maastricht

Wij adviseren u, wanneer u langer wil parkeren, gebruik te maken van één van de parkeergarages in de buurt. 
- Q-Park de Colonel
- Q-Park Plein 1992
 

Mestrini Maastricht breidt uit!

 

Lees meer

Mestrini Maastricht 7 dagen per week geopend!

Wist u dat wij in Maastricht 7 dagen in de week geopend zijn? U kunt op alle dagen bij ons terecht voor een oogmeting,  het uitzoeken van een mooie bril, het aanmeten van contactlenzen of voor een optometrisch onderzoek!

Lees meer

MESTRINI OPTIEK MAASTRICHT BESTAAT 5 JAAR

5 jaar, wat vliegt de tijd! We laten dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan

Lees meer

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN MAASTRICHT

Onze openingstijden in Maastricht gaan veranderen.Vanaf de week van 14 november openen wij op de maandag van 12.00-18.00 en sluiten wij de koopavond op donderdag.

Lees meer

50 JAAR MESTRINI

Mestrini blikt terug en kijkt vooruit

Lees meer