Komt u samen met ons proosten op 6 en 7 oktober?

Mestrini Maastricht is weer uitgebreid!
Mede dankzij uw vertrouwen is onze vestiging in Maastricht weer een stukje groter geworden. Met een team van 17 enthousiaste collega’s, waaronder 6 gediplomeerde optometristen, staan wij voor u klaar om met zorg uw ogen te onderzoeken en de perfecte oogmeting uit te voeren. Onze winkel is dan ook zodanig ingericht dat oogzorg en aandacht centraal staan


Niet alleen is er meer ruimte voor oogonderzoek, ook hebben wij een mooi en open atelier ingericht waar u ons echte ambacht nog volop in bedrijf kunt zien.
Innovatie en vooruitgang zijn de kernwaardes van onze onderneming. Nieuw is dan ook de Zeiss – Visufit 1000.  Als eerste in Nederland operationeel.  Dit unieke, specialistische apparaat gebruikt 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten om een 180  graden beeld van uw gezicht te vormen , waardoor wij uw nieuwe brillenglazen nog nauwkeuriger kunnen centreren.  Zo bent u verzekerd van de voor u aller beste zichtoplossing.

Wij nodigen u van harte uit om de uitbreiding van onze zaak te vieren!
In het weekend van 6 en 7 oktober organiseren wij een feestelijk open weekend in Maastricht.  U kunt dan zien wat wij in huis hebben om u de beste oogzorg de bieden onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Mestrini Culinario en Smores Chocolatier.
 
Komt u met ons proosten?
 

Ontvang nu een Zeiss Terra Pocket verrekijker cadeau bij aanschaf van een multifocale bril met Zeiss Individual glazen*’ter waarde van € 300
Bij een enkelvoudige bril met Zeiss individual glazen krijgt u een Zeiss VR-bril cadeau.
* Deze aktie loopt tot 31-01-2019 zo lang de voorraad strekt
 

Geplaatst op: 03-10-2018

TERUG