BACK TO SCHOOL!


Een complete kinderbril voor 199 euro!

Bij ons lopen ook kinderen er in stijl bij! Of het nu prinsessen roze, Elsa blauw of gewoon een hele stoere jongensbril mag zijn, in onze grote kindercollectie hebben wij het allemaal!
Van de allerkleinsten tot tieners, voor iedereen is er in elke stijl wel iets te vinden.

Een kinderbril volledig op sterkte is er nu al voor 199 euro compleet! Dit is inclusief ontspiegeling en kraswerende coating!

Kinderen vanaf 8 jaar zijn bij ons van harte welkom om hun ogen op te laten meten! Wij plannen dan een afspraak in bij de optometrist zodat, mocht het nodig zijn, er een druppelonderzoek plaats kan vinden.  


* De aanbieding voor 199 euro compleet geldt op alle monturen. Deze aanbieding kan zowel met 1.5 (standaard dikte) of 1.6 (één stap dunner) kunstof glazen. De opticien zal samen met u overleggen welk glas het meest geschikt is. Is het door een hogere sterkte of cilindrische afwijking niet mogelijk om een van deze twee type glazen te kiezen, dan zal de opticien dat met u bespreken. Het is dan mogelijk nodig een iets geavanceerder glas te kiezen, die hiermee ook iets kostbaarder is. In dit geval krijgt u van ons één glas cadeau. U betaalt dan alleen het montuur (199 euro) en één glas. 
 

Geplaatst op: 21-08-2017

TERUG