BESCHERM UW OGEN NET ZO GOED ALS UW HUID

Een zonneglas met de meest optimale bescherming

Voor de bescherming van je huid kies je een zonnebrandcrème met een factor die past bij jouw huidtype. Onbeschermd de zon in gaan is niet alleen slecht voor de huid, maar de schadelijke UV-stralen kunnen ook aandoeningen en vervroegde veroudering aan de ogen veroorzaken. Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, ook wanneer het bewolkt is of wanneer het regent. Bescherm je ogen daarom goed, met een een goede zonnebril (op sterkte).


De E-SPF geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het beoordelingsniveau is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter je beschermd bent tegen het schadelijke UV-licht. Dankzij deze index is het eenvoudig om de juiste UV bescherming te kiezen. De kleur van het zonneglas heeft verder niets met de bescherming te maken. U kiest een glas die voor u prettig kijkt.


Stijlvol, ook op sterkte

Bij ons kunt u terecht voor een zonnebril zonder sterkte, maar natuurlijk ook een zonnebril met sterkte. Onze zonneglazen op sterkte met de Crizal Sun UV coating hebben een E-SPF van 50+. De UV-stralen worden zowel via de voor- als achterkant van de brillenglazen tegengehouden. Daardoor ben je meer dan 50 keer beter beschermd dan wanneer je geen zonnebril draagt.
 

Ook kinderen hebben goede bescherming nodig

Al vanaf jonge leeftijd worden we blootgesteld aan schadelijke UV stralen. Kinderen zijn veel buiten en de ogen zijn nog volop in ontwikkeling. Wist u dat we op deze manier al een groot deel van de UV-straling opvangen voor 18 jarige leeftijd? Kinderen lopen zonder goede zonneglazen meer risico op beschadigingen op oudere leeftijd. Het is daarom noodzakelijk om de ogen al vanaf jonge leeftijd goed te beschermen.

Onze stijladviseurs of opticiens helpen u graag om tot een passende en mooie oplossing te komen!Geplaatst op: 25-09-2015

TERUG