Acties

50% korting op de glazen van uw extra bril!

Schaft u gelijktijdig een tweede bril aan? Dan krijgt u van Mestrini optiek een mooie korting van 50% op het tweede paar glazen. Hierbij kunt u denken aan een computerbril, zonnebril op sterkte, sportbril of gewoon nog een mooie bril om mee af te wisselen. Daarmee wordt een tweede bril natuurlijk een stuk aantrekkelijker!

 

 

Een complete kinderbril voor 199 euro!

Bij ons lopen ook kinderen er in stijl bij! Of het nu prinsessen roze, Elsa blauw of gewoon een hele stoere jongensbril mag zijn, in onze grote kindercollectie hebben wij het allemaal. Van de allerkleinste tot tieners, voor iedereen is er in elke stijl wel iets te vinden.

Een kinderbril op volledig sterkte  is er nu al voor 199 euro compleet! Dit is inclusief ontspiegeling en kraswerende coating.

* De aanbieding voor 199 euro compleet geldt op alle monturen. Deze aanbieding bevat zowel 1.5 (standaard dikte) en 1.6 (één stap dunner) kunststof glazen. De opticien zal samen met u overleggen welk glas het meest geschikt is. Is het door een te hoge sterkte of cilindrische afwijking niet mogelijk om een van deze twee type glazen te kiezen, dan zal de opticien dat met u bespreken. Het is dan mogelijk nodig om een iets geavanceerder glas te kiezen, die hiermee ook iets kostbaarder is. In dit geval krijgt u van ons één glas cadeau. U betaalt dan alleen het montuur (199 euro) en  één glas.

 

 

20% korting op een tweede bril binnen het jaar!

Het is altijd handig om een reservebril te hebben naast u mooie nieuwe bril. Wat ook kan is een leuke bril om mee af te wisselen bij outfits, een zonnebril op sterkte of een sportbril. Een tweede bril wordt door Mestrini optiek gewaardeerd! Wij belonen u met 20% korting op een complete tweede bril wanneer u deze aanschaft binnen een jaar.

 

*20% korting geldt over het laagste aankoopbedrag

* Vraag naar de voorwaarden van de acties

 

 

Een complete computer bril voor 399 euro en een enkelvoudige bril voor 199 euro!

Een multifocale bril is een fijne optie voor alledag. U kunt hier alles mee doen, alle afstanden zijn in het glas verwerkt. Nu is het natuurlijk zo dat alle afstanden in één glas verdeeld zijn. Hierdoor heeft u per kijkafstand beperkte ruimte. Wanneer u bijvoorbeeld veel achter de computer zit is een computerbril echt aan te raden. In een computerbril/beeldschermbril zit een licht verloop van computerafstand naar leesafstand. Deze bril is niet gemaakt om in de verte mee te kijken, dit gedeelte vervalt dan ook. Het resultaat hiervan is dat u voor de PC en leesafstand meer ruimte in uw brillenglas krijgt. Dit zorgt voor een meer natuurlijke houding achter uw PC.

Wij begrijpen uw behoefte. Daarom heeft Mestrini optiek een mooie aanbieding voor u!

Een complete computerbril voor €399,-, en een enkelvoudige bril (bijvoorbeeld alleen voor de verte of alleen als leesbril) voor €199,-.

 

*  In deze actie heeft u keuze uit een mooie set basismonturen.