BESCHERM UW OGEN NET ZO GOED ALS UW HUID

Een zonneglas met de meest optimale bescherming

Voor de bescherming van je huid kies je een zonnebrandcrème met een factor die past bij jouw huidtype. Onbeschermd de zon in gaan is niet alleen slecht voor de huid, maar de schadelijke UV-stralen kunnen ook aandoeningen en vervroegde veroudering aan de ogen veroorzaken. Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, ook wanneer het bewolkt is of wanneer het regent. Bescherm je ogen daarom goed, met een een goede zonnebril (op sterkte).

Lees meer

DO' S AND DON' TS: MAKE-UP EN EEN BRIL

Make-up en een bril: do’s en don’ts
 
Een bril is een sieraard voor het gezicht, maar make-up ook. Hoe combineer je dit en waar moet je op letten?

Een bril is helemaal een fashion item en het verrijkt het gezicht (mits goed gekozen door Mestrini optiek :)) helemaal. Een mooi aangebrachte make-up moet daar natuurlijk mooi op aansluiten. Zo gemakkelijk is dat nog niet want ten eerste, je ziet niks en dat weten wij als bril dragers natuurlijk allemaal…

Lees meer

EEN RONDE BRIL IS ZO…. HOT

‘Ik ben op zoek naar een nieuwe bril’ loopt een meneer binnen. ‘Maar je snapt wel, niet zo’n Youp van ’t Hek brilletje he?!’. Het misverstand dat een ronde bril écht niet kan, heerst blijkbaar nog steeds. De ronde bril komt voor in allerlei maten en kleuren, maar ook in verschillende ronde vormen. De ronde bril is zó niet suf!

Lees meer