Ons Team

Elk oog en ieder individu is uniek. Zo benaderen wij optiek dan ook. Met een team van zeer gedreven collega’s proberen wij elke dag weer de beste en mooiste zichtoplossing te bieden. Ons team is zeer divers, bestaande uit uiteraard de familie Mestrini zelf, optometristen, contactlensspecialisten, opticiens, verkoopadviseurs en administratieve medewerkers. Ook opticiens en optometristen in opleiding laten wij meegenieten van ons mooie vak. In de afgelopen vijftig jaar hebben een team opgebouwd dat op elkaar vertrouwt, en inmiddels bestaat ons team uit zeventien collega’s. Wij zijn u dan ook zeer dankbaar dat wij dankzij u hebben mogen groeien tot dit geweldige team!
Wij zijn er van overtuigd dat ieder zijn talent bij ons kan benutten. Hier zit dan ook een van onze sterkste punten. Ieder kan doen waar hij of zij goed in is, en zo helpt iedereen elkaar!
 
Al meer dan vijftig jaar streven wij naar de meest optimale oogzorg, de mooiste monturen en de beste service. Dit zijn onze kernwaarden die wij dan ook nooit los zullen laten. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel de winkel verlaat.
 
Wij zien ernaar uit om u in een van onze winkels te mogen ontvangen!